Άμεση Αποστολή & Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των €100

Πώς να οργανώσετε ένα Virtual Baby Shower

Έχουμε καταλάβει πάρα πολύ καλά, ότι το να είμαστε σε απόσταση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, ή ότι δεν πρέπει να γιορτάζουμε milestones, πόσο μάλλον, τον ερχομό μίας νέας ζωής! 

Παρακάτω, θα δείτε τις προτάσεις μας για να οργανώσετε το τέλειο Virtual Baby Shower!

 

Οι Προσκλήσεις

Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις έχουν εξελιχθεί, και θα σας ενθουσιάσουν! Διαλέξτε το Paperless Post που έχει δωρεάν πλάνο, αλλά κυρίως, εικαστικά που κάνουν εντύπωση.

 

Baby Shower

Δείγμα πρόσκλησης από Paperless Post

Επίσης, θα μπει αυτόματα στα calendar των καλεσμένων, θα ξέρετε αμέσως ποιός θα "παρευρεθεί", ενώ αν υπάρχουν οδηγίες, με αυτό το λινκ, θα τις στείλετε σε όλους, και θα μπορούν να τις δουν οποιαδήποτε στιγμή.

Party Kits

Αν έχετε χρόνο, τότε μπορείτε να αγοράσετε Party Kits για τον κάθε καλεσμένο και να τα μοιράσετε εσείς, ή να τα στείλετε ταχυδρομικώς, αρκεί να ξέρετε ότι σας παίρνει χρονικά.

Εμείς βρήκαμε αυτά τα τέλεια από το Happy Teapot που έχει από τα πιο ωραία Party Suppplies στην Ελλάδα!

Baby Shower

Δείτε το εδώ

Φωτογραφίες θα βγουν, και Selfies και Screenshots και θα μείνουν στην ιστορία, ως μοναδικές! Γιατί Baby Shower έχουν γίνει πολλά, Virtual Baby Shower όμως; 😅

Και τώρα, θα στείλετε στο σπίτι της μέλλουσας μανούλας όλα τα απαραίτητα για να μπει στο mood: Μπαλόνια, Backdrops, πιάτα και ποτήρια!

Θα πρέπει βέβαια να έχετε πρώτα κάνει συνεργό το σύντροφό της για να σας βοηθήσει με την οργάνωση του πάρτυ στο σπίτι!

 

Δώρα για τη μαμά και το μωρό!

Θα στείλετε τα δώρα στο σπίτι της μέλλουσας μαμάς 1-2 μέρες, ώστε να τα ανοίξει όταν θα είστε όλοι "μαζί".

Ένα δώρο που μπορείτε να της κάνετε όλες μαζί είναι το Deluxe+

Είναι ένα πολυβραβευμένο pod το οποίο εφευρέθηκε για να αναπαραστήσει την άνεση και την ασφάλεια που έχει το μωρό, όταν είναι στην κοιλιά της μαμάς του. Αυτό το οικείο αίσθημα βοηθά τα μωράκια να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν, μιάς και νιώθουν περισσότερο σαν στο σπίτι τους!

Και μένετε ήσυχες ότι παίρνετε τη μοναδική στην κατηγορία φωλιά μωρού με πιστοποιήσεις ασφαλείας και ποιότητας! 😉

Sleepyhead

Φωτογραφία της @at_home_with_the_harwoods_

Μπορείτε να διαλέξετε και επιπλέον καλύμματα, για να μην μένει ποτέ το μωρό χωρίς το pod του, όταν το πρώτο είναι στο πλυντήριο, ή άλλα αξεσουάρ όπως παιχνιδάκια που το μετατρέπουν σε Custom Baby Gym, Το Cabana Kit για καλοκαιρινά μωράκια ή θήκη μεταφοράς για γονείς On the Go.

Τα αξεσουάρ, πολλές φορές είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά, ειδικά όταν έρχονται δώρο! 

 

Αν πάλι ανησυχείτε ότι δεν θα της αρέσει το σχέδιο που διαλέξατε, μπορείτε πάντα να της δώσετε Gift Card, και να της χαρίσετε και ώρες happy shopping διαλέγοντας η ίδια το δώρο της!

Sleepyhead | Φωλιές Ύπνου

Φωτογραφία της @fallenforfinn

Time to Party

Είτε διαλέξετε το Zoom, το Facetime, ή το Skype, βάλτε τα καλά σας, το χάρτινο καπέλο σας και το καλύτερο χαμόγελό σας, γιατί το πάρτυ ξεκινά! 🎉

Αφήστε ένα σχόλιο (όλα τα πεδία είναι απαραίτητα)

Τα σχόλια εγκρίνονται πριν εμφανιστούν