Άμεση Αποστολή & Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των €100

Ποιά είναι η λίστα με τα απολύτως απαραίτητα για ένα νεογέννητο; Spoiler Alert: Το Sleepyheead σίγουρα είναι!

Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, οι πιθανότητες λένε ότι είσαι έτοιμη να φτιάξεις τη λίστα με τα απολύτως απαραίτητα για το μωρό σου!

Η ομάδα του Sleepyhead Greece, συγκέντρωσε ότι θα χρειαστείς, με το που θα βγείτε από το μαιευτήριο και για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού!

Λίστα Μωρού
 - Κορμάκια και Φορμάκια
Είναι σίγουρο ότι δεν θα αντέξεις στον πειρασμό να πάρεις τέλεια newborn outfits, όμως αυτά με τα οποία θα κρατήσεις ακέραια την ψυχραιμία σου, είναι με ότι ανοίγει και κλείνει εύκολα, κρατούν ζεστό το μωρό, χωρίς να "φεύγουν" καλτσούλες δεξιά και αριστερά, του επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα, και πλένονται ξανά και ξανά. Αν βρεις και με φερμουάρ, θα είναι life changing.
- Πιπίλες
Εάν βρίσκεσαι στο pregnancy bubble, πρέπει να σου πω ότι πολλά πράγματα που θα πεις ότι δεν θα τα κάνεις ποτέ στο δικό σου το μωρό, θα αναθεωρήσεις. Η ώρα της αναθεώρησης, τουλάχιστον στη φάση του νεογέννητου, έρχεται συνήθως σε κάτι βραδιές απελπισίας, εκεί που είσαι άυπνη, άφαγη και αδύναμη. Τέτοιες ώρες, είναι θεμιτό, να έχετε πιπίλες τις οποίες τις έχετε επιλέξει μετά από έρευνα που έχετε κάνει, και με τη συμβουλή του παιδιάτρου σας. Γιατί είναι κρίμα να στείλεις και τον άλλον άυπνο του σπιτιού να τρέχει για πιπίλες βραδιάτικα.

BaBy Nest- Μουσελίνες

Ένα μαγικό προϊόν γιατί έχει τόσες πολλές χρήσεις: Για φάσκιωμα, σαν κουβερτούλα, για το ρεψιματάκι, στη βόλτα για την αλλαγή της πάνας, το σάλι θηλασμού, σαν σκίαστρο καροτσιού και ότι άλλο σκεφτείς. 

- Αξεσουάρ Μπάνιου

Βρεφικές Πετσέτες, σετ περιποίησης, βρεφικά καλλυντικά (ότι σας πει ο παιδίατρος) και μπανάκι. Εμάς μας βοήθησε επίσης ένα μπανάκι "νιπτήρα" για 0-6 μηνών και ένα κύπελλο νερού για ξέβγαλμα του κεφαλιού.

- Μάρσιπος

Αν σου αρέσουν τα gadget και η τεχνολογία, ψάχνοντας για το μωρό θα συγκεντρωθείς, μάλλον στα καρότσια και ποιό προσφέρει περισσότερες επιλογές. Αυτό που θα σε σώσει όμως τους πρώτους μήνες, μέσα και έξω από το σπίτι είναι ο μάρσιπος. Το μωρό είναι αρκετά ελαφρύ για να μην σε πειράζει να πηγαίνετε παντού μαζί, ενώ εκείνο απολαμβάνει την επαφή με τη μαμά ή τον μπαμπά, και ηρεμεί αυτομάτως. 

- Κάθισμα αυτοκινήτου/Καρότσι

Ένα καρότσι δεν είναι απολύτως απαραίτητο στην αρχή, όμως επειδή θα το χρησιμοποιήσεις πολύ μετά, καλύτερα να το πάρεις εξ'αρχής. Μπορείς να διαλέξεις κάθισμα αυτοκινήτου που εφαρμόζει στο καρότσι, ώστε να μην ξυπνάει το μωρό, όταν βγαίνει από το αυτοκινήτο. Και πίστεψέ με, δεν θες.

- Πάνες/Μωρομάντιλα

Γιατί #obviously. Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσεις τα μωρομάντηλα στο μωρό, θα δεις ότι θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στην νέα σου καθημερινότητα.

 - Εποχικά είδη

Το χειμώνα κουβερτούλα, το καλοκαίρι κουνουπιέρα κλπ. 

- Sleepyhead

Ξέρω θα συγκλονιστείς, αλλά θεωρούμε (εμείς και πάρα πολλές άλλες μαμάδες στον κόσμο), το Sleepyhead ως το απόλυτο #BabyMustHave.

Ένα νεογέννητο, χρειάζεται θαλπωρή και ζεστασιά, την οποία την νιώθει με ασφάλεια στο Sleepyhead, επιτρέποντάς του έτσι να κοιμάται ήρεμα, και περισσότερο. Θα κοιμάται 16-20 ώρες την ημέρα, οπότε μπορείς να έχεις δίπλα σου το Sleepyhead σε όποιο μέρος του σπιτιού, μπορεί να είσαι, και χάρη στη φορητότητά του, το παίρνετε μαζί σας σε ταξίδια ή στη γιαγιά και τον παππού, χωρίς να διαταραχθούν οι συνήθειες και το περιβάλλον ύπνου του μωρού. Κάνει για αλλαγή πάνας, ανοίγοντας το κλιπ στο κάτω μέρος, είναι φανταστικό για ασκήσεις κοιλίτσας, ή και για παιχνίδι με το σετ παιχνιδιών μας, που τοποθετώντας το, έχετε ένα βρεφικό γυμναστήριο.

Δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα, χρειαζόμαστε λίγα και καλά που έχουν πολλές χρήσεις!

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο (όλα τα πεδία είναι απαραίτητα)

Τα σχόλια εγκρίνονται πριν εμφανιστούν